Meer Portugal Blog


Kom Portugal Ontdekken!


Portugal staat bekend om het zonnige klimaat, de vriendelijke mensen en veel plekken die nog niet ontdekt zijn door toeristen. Wanneer jij dus graag kennis wilt maken met het land, is het huren van een auto geen overbodige luxe. Natuurlijk is het ook mogelijk om met je eigen auto af te reizen naar het land, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Het boeken van een vliegticket naar Portugal is snel en gemakkelijk geregeld. Bovendien zijn er voldoende mogelijkheden om te verblijven.

Lissabon en de kustvakantie uitzicht op zee
Verdiep je eerst eens in de plaats waar je wilt verblijven en welke omgeving je wilt ontdekken. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de hoofdstad van Portugal, Lissabon, dan leent het gebied rondom deze stad zich perfect voor een verblijf. Wanneer je in het bezit bent van een auto, hetzij je eigen, hetzij een huurauto, is een trip naar deze stad prima te doen. Mocht je aan de kust in de buurt van Lissabon willen verblijven dan is bijvoorbeeld Sacavém een mooie verblijfplaats. Dit stadje heeft een rijke historie, typisch Portugese eigenschappen en andere bijzondere onontdekte gebieden.

Het zuiden ontdekkenrode eend
Mocht je willen rondreizen door Portugal, ook dan is een auto geen overbodige luxe. Het zuiden van Portugal leent zich perfect voor een rondreis. De Algarve is een gebied wat je zeker moet ontdekken en dat doe je op de fiets, met een scooter of een auto. Vlieg naar Faro en zorg dat hier een huurauto gereed staat. Zo reis jij naar je eerste bestemming. Vanaf deze bestemming reis je met de auto langs verschillende dorpen en stadjes. Beleef een heerlijke vakantie waarbij niks moet en alles in het teken staat van ontdekken.

#portugal#lissabon#reisverzekering#rondreis#algarve

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 07 Feb 2013

Meedoen?