Meer Portugal Blog


Lissabon


Voor een echte Portugal ervaring is Lissabon de beste vakantiebestemming in Portugal. Lissabon is de hoofdstad van Portugal, dat gebouwd is op de steile heuvels aan de rivier de Taag. Lissabon worden veel vakanties gevierd. De meeste all inclusive Portugal vakanties worden in Lissabon gehouden. Jaarlijks bezoeken duizenden Nederlanders Lissabon.

Traditioneel LissabonUitzicht op Lissabon
In Lissabon zie je veel van de oudheid terug van zowel de Romeinen als de Moren. Lissabon is een hele warme sfeervolle stad waar echt geleefd wordt door de Portugezen en de vele toeristen die er jaarlijks komen. De stad heeft een enorme hoeveelheid aan historie wat het perfect maakt voor een stedentrip naar Portugal. De hoofdstad van Portugal heeft enorm veel te bieden en er kan perfect aan sightseeing gedaan worden in deze vrolijke stad. Dit sightseeing kan heel goed met de authentieke tram die door Lissabon heen rijdt. De meest bekende route van deze tram is die door de steile straatjes van schilderachtige woonwijken.

Uitgaan in LissabonStappen in Lissabon
In Lissabon vindt je overal heerlijke eetgelegenheden waar je heerlijk kunt aanschuiven voor een lunch of het avond eten. In de prachtige wijken van Lissabon kun je met gemak uren in rond dwalen want er is enorm veel te zien in deze mooie smalle sfeervolle straatjes. Lissabon is ook wel bekend om de fado muziek die veel te horen is op straat, er is zelfs een heus museu do fado waar je de geschiedenis van deze Portugese muziek kunt beleven. De fado muziek hoort echt bij het volk uit Lissabon.

Dolfijnen bekijken in Lissabon
Een uur vanaf Lissabon ligt een natuurreservaat waar je dolfijnen en flamingo's kunt spotten in een prachtig mooie baai!

#lissabon#uitgaan#dolfijnen#portugal#stedentrip#tram

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 18 Mar 2013

Meedoen?