Meer Portugal Blog


Portugal all inclusive


Een all inclusive vakantie is nog nooit zo populair geweest. Heerlijk genieten van de accommodaties die het hotel aanbiedt en daarnaast ook kunnen genieten van het land Portugal. Warme temperaturen, mooie stranden, heerlijk eten en dit afwisselen met een aantal actieve uitjes in de ideale vakantie Portugal.

PortugalPortugal all inclusive
Portugal ligt in het zuidwesten van Europa. Het noorden en oosten van Portugal grenst aan Spanje en het zuiden en westen grenst aan de Atlantische Oceaan. Portugal en Spanje vormen samen het Iberisch Schiereiland. Ook worden de Azoren en Madeira tot Portugal gerekend. Portugal heeft 10,8 miljoen inwoners en de hoofdstad van dit land is Lissabon. Populaire vakantiegebieden in Portugal zijn de Algarve en Madeira. In deze twee gebieden worden voornamelijk all inclusive vakanties aangeboden.

All inclusive formule
Een all inclusive vakantie in Portugal wordt aangeboden in verschillende hotels en appartementen. De hotels en appartementen in Portugal worden aangeboden met drie of vier sterren en worden voornamelijk in rustige gebieden aangeboden. Wel is er in de buurt vaak een strand te vinden. De hotels en appartementen hebben over het algemeen meerdere zwembaden, restaurants en bars. Bij een all inclusive Portugal zijn maaltijden, fris en koffie en thee inbegrepen. De maaltijden zijn hier het ontbijt, de lunch en het diner. Deze maaltijden worden in buffetvorm aangeboden, waardoor er altijd iets te kiezen is. De maaltijden worden ook altijd op vaste tijden aangeboden en hier wordt nooit van afgeweken. De inbegrepen dranken kunnen de hele dag door verkregen worden. Ook worden er alcoholische dranken aangeboden, maar dit is alleen op gezette tijden. Het aanbod hierin en de tijden waarop deze dranken verkregen kunnen worden zijn per accommodatie verschillend. Snacks, koekjes, ijs en ander lekkers is over het algemeen ook op gezette tijden te verkrijgen.
portugal uitzicht met cactus
Tijdens een all inclusive vakantie Portugal kan er dus worden genoten van al het moois dat Portugal te bieden heeft. Portugal heeft ook een aantal mooie bezienswaardigheden die je zou kunnen bezoeken tijdens je vakantie. Op deze manier kun je relaxen combineren met een actief uitje om zo alle mooie plekjes van Portugal te kunnen ontdekken. Boek een all inclusive vakantie en ontdek dit land.

#all-inclusive#portugal#hotel#appartement#lissabon

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 07 Mar 2013

Meedoen?